409830 Storfe kjøttsortering 14%


Produktbeskrivelse
Kjøttet skal være renskåret for grove sener, fettansamlinger og grovere bindevev.
Følgende sener skal være fjernet:
BOG: Senen på innsiden av bogbladet, senen som går gjennom bogbladmuskelen fra leddet og ut,og senen på utsiden av bogbladmuskelen.
FLATBIFF: Svangefestet på lokket av flatbiffen.
NAKKE: Hele nakkesenen, samt ca. 15 cm av senen fremst i nakken (festet til kuleleddet).
HØYRYGG: Hele ryggsenen.
RUNDSTEK: Senefestet på den indre muskelen av rundsteken . Ved rettskjæring må senefester ikke tas med i kjøttsorteringen.
SVANGE: Den fineste delen av denne kan inngå i sorteringen.
Knokekjøtt skal ikke inngå i sorteringen.
FETTINNHOLD: 14 %
Slaktedel | Uspesifisert |
Stykningsdel |
Uspesifisert |
Ben | Uten |
Kjemisk sammensetning, gjennomsnittsverdier:
Vann | 67,0 % |
Fett |
14,0 % |
Protein | 18,5 % |
Herav bindevevsprotein | 16,0 % |