409830 Storfe kjøttsortering 14%

Produktbeskrivelse

Kjøttet skal være renskåret for grove sener, fettansamlinger og grovere bindevev.
Følgende sener skal være fjernet:

BOG: Senen på innsiden av bogbladet, senen som går gjennom bogbladmuskelen fra leddet og ut,og senen på utsiden av bogbladmuskelen.
FLATBIFF: Svangefestet på lokket av flatbiffen.
NAKKE: Hele nakkesenen, samt ca. 15 cm av senen fremst i nakken (festet til kuleleddet).
HØYRYGG: Hele ryggsenen.
RUNDSTEK: Senefestet på den indre muskelen av rundsteken . Ved rettskjæring må senefester ikke tas med i kjøttsorteringen.
SVANGE: Den fineste delen av denne kan inngå i sorteringen.

Knokekjøtt skal ikke inngå i sorteringen.

FETTINNHOLD: 14 %

 

Slaktedel Uspesifisert
Stykningsdel

Uspesifisert

Ben Uten

 

Kjemisk sammensetning, gjennomsnittsverdier:

Vann 67,0 %
Fett

14,0 %

Protein 18,5 %
Herav bindevevsprotein 16,0 %