453380 Lam sadel
![](https://totalmarked.nortura.no/getfile.php/1347541-1238436171/Totalmarked/R%C3%A5varebok/Lam/lam_453380.jpg)
![](https://totalmarked.nortura.no/getfile.php/1344444-1238075641/Totalmarked/R%C3%A5varebok/Lam/453380%20ill.jpeg%20%28154x400%29.jpeg)
Produktbeskrivelse
Lammet skal være delt mellom 6. og 7. ribben. Slagsidene skal være skåret fra lårene og videre i en avstand av maksimum 2 cm fra lendevirvlenes tverrtapper ned til det bakerste ribbenet. Videre skal ribbenene være saget over maksimum 2 cm fra ytrefileten ved det bakerste ribbenet og parallelt med ryggraden. Sadelen skal være saget fra lårene like foran isbenet. Sadelen skal være pusset for løst og blodig kjøtt.
Slaktedel | Bakpart |
Stykningsdel | Sadel |
Ben | Med |