Søk:

 
Du er her: Forside / Vilkår 

Tips en venn

Verktøylinje

Vilkår

Rettigheter
Alt materiale på nettsidene til Totalmarked kjøtt og egg er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk. Utskrifter eller elektronisk kopiering av materiale er kun tillatt til privat ikke-kommersielt bruk. For kopiering av materiale utover dette skal tillatelse innhentes. Bruk av informasjonen skjer under forståelse av at Totalmarked kjøtt og egg ikke påtar seg noe ansvar, hverken for økonomisk tap, feilinformasjon, skade eller andre forhold som måtte oppstå.

Endringer på nettsidene vil kunne foregå kontinuerlig. Ved bruk av informasjon skal det det oppgis kilde og legges lenke til http://totalmarked.nortura.no.

Redaksjonsansvar
Ansvarlig redaktør og kontaktperson for nettsidene er Leif Sørensen, treffes på e-post adresse leif.sorensen@nortura.no eller på telefon 4501 2947.

Nedetid
Det er en målsetning at Totalmarked kjøtt og eggs nettsider er i drift 24 timer i døgnet. Det må imidlertid påregnes avbrudd dersom det må iverksette tiltak av tekniske, sikkerhetsmessige, vedlikeholdsmessige eller driftsmessige årsaker. Ved nedetid henvises brukerne til å forsøke på nytt noe tid senere.

Plattform og teknologileverandør
Våre nettsider er utarbeidet i samarbeid med CoreTrek AS og Bravo Media AB.